MUDr. Dana Maňasková

  • medicinman.cz
  • Zájmy a činnosti
  • Nemoci a symptomy
  • Léky, látky a laboratorní testy
  • Postupy, metody a terapie
  • Dietologie a potravinářství
  • P-o-traviny, rostliny aj.
  • Papírování
  • Zajímaví lidé a činnosti
  • Odborná pracoviště
  • Odborné odkazy
  • Obecné odkazy a tipy
  • Kalendář akcí
  • CV a kredity
  • Fantazie, nápady a snění
  • GDPR

Vyhledávání na medicinman.cz
 

Bramborové pokrmy - receptury

Bramborový salát :

  • 2000 g brambory
  • 200 g mrkev
  • 200 g celer
  • 200 g petržel
  • 100 g cibule
  • 200 okurky sterilované
  • 100 g hrášek sterilovaný
  • 200 g jogurt bílý
  • 200 g majolka
  • 10 g hořčice
  • Sůl, pepř černý mletý
Zdroj
TEC, 1. ročník NTD, 2019

Brambory:

  • 250 g brambory, voda, sůl, kmín celý
Zdroj
TEC, 1. ročník NTD, 2019


Pečené brambory

  • A) ve slupce (dle kvality)
  • B) loupané
  • 250 g brambory
  • 30 g olej, kmín, sůl

Poznámky

  • Umýt + kartáček - mimo prostor vaření
  • Pečící papír + olej
  • Koření + kmín
Zdroj
TEC, 1. ročník NTD, 2019

O úroveň výše

Poslední aktualizace: 25. 11. 2019 10:35:42
© Dana Maňasková, metabalance.cz
e-mail