MUDr. Dana Maňasková

  • medicinman.cz
  • Zájmy a činnosti
  • Nemoci a symptomy
  • Léky, látky a laboratorní testy
  • Postupy, metody a terapie
  • Dietologie a potravinářství
  • P-o-traviny, rostliny aj.
  • Papírování
  • Zajímaví lidé a činnosti
  • Odborná pracoviště
  • Odborné odkazy
  • Obecné odkazy a tipy
  • Kalendář akcí
  • CV a kredity
  • Fantazie, nápady a snění
  • GDPR

Vyhledávání na medicinman.cz
 

Stáž v Restaurace Country Life Dejvice

Poděkování Countrylife Bistru v dejvicích

Děkuji vedení i personálu za velmi milé přijetí. Byl to pro mne výlet do jiného světa.
  • Na vlastní oči jsem viděla, jak je příprava pokrmů náročná.
  • Pracovní doba začíná v 6h - především příprava zeleniny, aby byla čerstvě nakrájená. 3 až 4 lidé zde intenzivně připravují a krájí, melou, mixují ap. zeleninu a teprve kolem 10. h jsu hotovi s přípravou a ještě ve chvíli, kdy přicházejí první strávníci na oběd, dokončují některé pokrmy.
  • I když by si mohli obejdnat různé druhy zeleniny již přednakrájené nebo přednamleté, nědlají to a se vší vytrvalostí tyto poslední úpravy provádějí sami, protože vědí, že zelenina si tak zachová svoji výbornou chuť.
Clona: 2
Délka expozice: 1/20 s
Blesk: ano (9)
Čas focení: 2019:12:09 10:06:56
Clona: 2
Délka expozice: 1/25 s
Blesk: ano (9)
Čas focení: 2019:12:09 10:07:05
Délka expozice: 1/33 s
Clona: 2
Čas focení: 2019:12:09 10:07:12
Blesk: ano (9)
Clona: 2
Délka expozice: 1/25 s
Blesk: ano (9)
Čas focení: 2019:12:09 10:07:17
Clona: 2
Délka expozice: 1/25 s
Blesk: ano (9)
Čas focení: 2019:12:09 10:07:27
Clona: 2.2
Délka expozice: 1/20 s
Blesk: ano (16)
Čas focení: 2019:12:09 10:50:16
Clona: 2
Délka expozice: 1/25 s
Blesk: ano (9)
Čas focení: 2019:12:09 10:52:09

Poslední aktualizace: 21. 12. 2019 21:42:05
© Dana Maňasková, metabalance.cz
e-mail