MUDr. Dana Maňasková
medicinman.cz
Zájmy a činnosti
Nemoci a symptomy
Léky, látky a laboratorní testy
Dietologie a potravinářství
P-o-traviny, rostliny aj.
Papírování
Odborná pracoviště
Zajímaví lidé a činnosti
Odborné odkazy
Obecné odkazy a tipy
Kalendář akcí
CV a kredity
Fantazie, nápady a snění
GDPR
Vyhledávání na medicinman.cz
potraviny/mrkev/mrkev-obecna
Carrots have a high glycemic index when cooked
When eaten raw GI niedriger
Carrots have proportionally a small percentage of carbohydrate
Because they contain so much
water
Cooked or raw, carrots have the same glycemic load
no
specifcation noted in the nutritional plan about “raw or cooked.”
Vařená rozmixovaná mrkev s kokosovým mlékem a řepkovým olejem
O úroveň výše
Poslední aktualizace: 14. 4. 2024 18:03:30